Lunch Menu
Dinner Menu
― 前 菜 Dish ――――――――――――――――――――――――――――――
地野菜たくさんサラダ 1p 440 1-2p 770 2-3p~ 1100
local vegetable salad
地野菜グリル 1p 440 1-2p 770 2-3p~ 1100
Grilled local Vegetables
海老とキノコのアヒージョ 990
Ajillo of Shrimp and mushroom
ムール貝の蔵の素蒸し 1-2p 550 2-3p~ 990
Steamed mussels
生ハム(1スライス) 440
Prosciutto (1 slice)
アンチョビポテト 550
Anchovy potatoes
―― パスタ Pasta ―――――――――――――――――――――――――
海老と野菜のトマトクリームソース・スパゲッティ 1320
Shrimp and vegetables with tomato cream sauce spaghetti
イタリアン茄子のスパゲッティ・アラビアータ 1320 Spaghetti arrabbiata egg plant
ベーコンの野菜のマスタードクリームソース・スパゲッティ 1320
Mustard cream sauce spaghetti with bacon and vegetables
ゴルゴンゾーラクリームソースのスパゲッティ 1320
Spaghetti with Gorgonzola cream sauce
平飼い有精卵のスパゲッティ・カルボナーラ 1210
Spaghetti Carbonara with free-range eggs
本日のスパゲッティ・ペペロンチーニ 1320
Spaghetti Pepperoncini
スパゲッティ・アマトリチャーナ ベーコンと玉ねぎ 1320
Spaghetti Amatriciana with Bacon and Onions
―― メイン Meat & Fish ―――――――――――――――――――――
無添加ソーセージ サルシッチャ 1100
Additive-free Sausage Salsiccia
長州鶏モモ肉のロースト ローズマリー&ガーリック 1320
Chicken Roast Rosemary & Garlic
むつみ豚のロース・ステーキ 1320
Mutsumi pork
loin steak
萩産鮮魚のポワレ 1320
Hagi fresh fish poiret
―― デザート Dessert ――――――――――――――――――――――――
キャラメルナッツのセミフレッド 330
Caramel
nut semi-fred
榎谷農園のイチゴのチーズケーキ 330